Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi akademik ve idari personeli, lisans eğitimlerini 2019-2020 döneminde tamamlayan mezun öğrencilere iyi dileklerini iletmek üzere çevrimiçi ortamda bir araya geldi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İnci Çınarlı, COVID-19 pandemisinin devam ettiği bu zorlu dönemde eğitimlerini başarıyla tamamlayarak lisans derecesini alan Galatasaraylı mezun iletişimcilerle duyduğu gururu dile getirerek Fakülte’nin daima mezunlarının yanında olacağını ifade etti. Yüksek lisansını Fransa’da yapan İletişim Fakültesi 2019-2020 dönemi birincisi Senem Umut, Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim eğitiminin akademik birikimine katkısı için İletişim Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür etti.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında daha büyük başarılara ulaşmalarını temenni ediyoruz.